Heritage Hotel Life Palace

Dette foto er fra Sibenik

Som taget ud af en eventybog, perfekt placeret på et lille, livligt torv, ligger det nyåbnede Heritage Hotel Life Palace.

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Aircondition
Værelses faciliteter
  • Safe
  • TV på værelset

Her skal du bo

Vis på kort

Som taget ud af en eventybog, perfekt placeret på et lille, livligt torv, ligger det nyåbnede Heritage Hotel Life Palace. Dens navn symboliserer alt, hvad dette hotel er - et renæssancespalads i byen med historisk arv præsenteret gennem et familiehotel, hvor livet befinder sig.

De sytten flot møblerede værelser, designet med særlig omsorg og kærlighed, har alle fået tilføjet udvalgte detaljer. Alle værelser har aircondition med dobbeltseng (queen), badeværelse med bruser eller bad og gulvvarme, højkvalitets hotelkosmetik, hårtørrer, SAT LCD TV, telefon, trådløs internetforbindelse, sikkerhedsboks, minibar, justerbar belysningsarmatur og toiletbord med stol.

Alle værelser samt hotellets fællesarealer er fuldstændig ikke-rygerzone. Elementerne i dette palads Marenci fra det 15. århundrede er perfekt optaget i et eksklusivt interiør på dette byhotel, hvor hvert skridt hylder Šibeniks strålende historie.

Hotellet har moderne faciliteter såsom 24 timer reception, wifi, sikkerhedsboks, parkeringsplads, bar, wellness-område med boblebad og finsk sauna. Der er en kaffebar til disposition med udvalgte desserter, kager og bagværk og en hotelterrasse til din morgenkaffe, et eftermiddagsglas vin eller godnatdrink. Heritage Hotel Life Palace er en ideel base til at udforske byen og dens omgivelser, en oase af luksus til en weekend tur væk fra hverdagens bekymringer og stress, men også et glimrende valg til din forretningsrejse.

I umiddelbar nærhed er der alle de vigtige kulturelle og historiske bygninger og monumenter, såsom St. James ''katedral, Museum of the City of Šibenik, der ligger i hertugens palads, Sv. Lawrence kloster, St. Michael fæstning og mange andre. Krka National Park ligger kun en kort køretur fra byen, mens en tur til nationalparken Kornati er en uforglemmelig oplevelse for besøgende i det centrale Dalmatien.

Adresse: 1 Trg Šibenskih Palih Boraca, Sibenik 22000

Bestil her