Stine - Lyngby

Stine - rejsespecialist

Jeg fik en åbenbaring i 1998, da jeg skulle ind i et rejsebureau og bestille min store USA rundrejse - det var da mig, der skulle sidde på den anden side af skranken! Og sådan blev det.
Glæden var stor, da det blev mig, der kunne være med til at sende andre ud på deres drømmerejse. Det er netop glæden ved at sende kunder afsted og håndværket i at finde den helt rigtige rejse, der er min store drivkraft.

Jeg elsker også selv at komme ud og rejse, opleve andre kulturer og bo forskellige steder. Om det er en lodge ude i Canadas fantastiske natur, et storbyhotel i Las Vegas eller en campinghytte i Kroatien er lige godt. Hver ting til sin tid.

Når jeg rejser med min familie, forsøger vi altid at komme ud på vandet. Det kan være med en turbåd, på en katamaran eller i en speedbåd for at se hvaler, snorkle eller bare for den gode udsigt.

Min familie og jeg foretrækker at have friheden på vores rejser. Det får vi ved at køre i vores egen eller i en lejet bil. Vi tager ofte den lokale ”marguerit-rute”, når tiden er til det, og tager alle de oplevelser, der opstår undervejs.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Yellowstone - det var stort, at opleve den vilde natur

  • Vancouver Island – det var stort, da jeg så vilde sortbjørne på stranden ved Tofino. De gik lige så stille og spiste bær i krattet

  • I helikopter over Niagara Falls - det var stort, da piloten satte snuden ned mod vandfaldet

  • Tobago ved solnedgang - det største var nu alligevel, da jeg sagde ja til min mand på en strand

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt