Fra Paihia eller Kerikeri: Bay of Islands Wine Tour

Oplev nogle af Bay of Islands bedste vine på en lille gruppe vingårdstur. Nyd en tallerkenfrokost på Marsden Estate og besøg andre kendte producenter, herunder Fat Pig Winery og Sovrano Estate.

Forkæl dig selv og hav det sjovt i Kerikeri med en lille gruppetur til nogle af New Zealands fineste kvalitetsvine. Smag og nyd forskellige vine på flere vingårde i området, og nyd en tallerkenfrokost.
Efter at være blevet plukket i Kerikeri, gør det første stop ved Fat Pig Vineyard, en af de ældre vinmarker i Kerikeri-området. Ejerne Richard og Jenny elsker at være vært for kunder og vise deres produkter frem.
Smag fra et udvalg af forskellige vine, såsom Fat Pig Bubbles 2021, Fat Pig White Diamond 2021, Fat Pig Rosé 2021, Fat Pig Sauvignon Blanc 2020 og S&J Chardonnay 2018.
Deres vine er udelukkende produceret af druer dyrket på en lille 3 hektar stor ejendom. De arbejder tæt sammen med lokale vinproducenter for at producere et unikt lille parti vin.
Dernæst er vingården Sovrano Estate, en familiedrevet boutique-virksomhed, som ligger lige uden for Kerikeri. Her vil kunderne smage deres økologisk dyrkede vine, som omfatter Chambourcin, Pinot Gris, Syrah, Chardonnay, Tempranillo og Sauvignon Blanc.
En nylig tilføjelse er en række Limoncello-likører, som er lavet af Andrea og Marzia Loggia (ejere af ejendom), som har en rig historie inden for likørfremstilling.

Parret med base i Kerikeri emigrerede til New Zealand fra Italien i 2007 med en mission om at skabe den bedste og fineste Limoncello-likør i New Zealand.
Selvom det er lækkert alene, er Sovrano Limoncello en alsidig likør. Det er det perfekte touch til cocktails og desserter. Du kan finde ideer til opskrifter på deres hjemmeside.

Ankom endelig til Marsden Estate, som blev startet af McIvor-familien for omkring 20 år siden. Her kan kunderne nyde seks vinsmagninger, plus en tallerkenfrokost i den afslappede atmosfære i dens gårdhave, som har udsigt over søen og vinstokkene.
Marsden Estates 10 acres vinmarker, der blev plantet i begyndelsen af halvfemserne, omfatter Pinot Gris, Chardonnay, Muscat, Merlot, Pinotage, Chambourcin, Syrah og Tempranillo.

Fra 601 kr.
pr. person

Lokation:
Kerikeri, Northland, Bay of Islands, Fat Pig-vingården, Ake Ake Vineyard & Restaurant, Kainui Road Vineyard, Paihia, Nordøen

Varighed:
4 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Smag nogle fantastiske lokalt producerede vine på hver af de besøgte vingårde
 • Nyd smagen af en tallerkenfrokost på Ake Ake Vineyard and Restaurant
 • Beundre landskabet i New Zealands ikoniske Bay of Islands-region, mens du rejser
 • Lær alt om vinfremstillingsprocessen, når du besøger forskellige lokale producenter
 • Køb nogle lækre vine med hjem, der også vil tjene som souvenirer

Inkluderet

 • Afhentning og aflevering fra mødestederne
 • Vin- og ølsmagninger
 • Fad frokost

Ikke inkluderet

 • Ekstra mad og drikke

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011