Skyline og zipline i Rotorua

Drøn ned ad Mount Ngongota i en luge

Skal I til Rotorua på jeres kør-selv-ferie i New Zealand, har I meget at glæde jer til. Rotorua er mest kendt for gejsere, der springer op til 30 meter i luften, termisk opvarmede mudderbade og maorikulturen - men der er meget mere. Der er fx Skyline Rotorua, som I simpelthen bør prøve! Her får adrenalin-junkies virkelig valuta for alle pengene.

Tag gondolliften de 900 meter op på Mount Ngongota, hvor I undervejs kan I nyde den skønne udsigt over byen og Lake Rotorua og se dampen fra den termiske aktivitet i Te Puia. Vel ankommet til toppen, er der en hel palette af aktiviteter, i kan vælge mellem; zipline, skyswing, mountainbike, stjernekiggeri, vinsmagning, restauranter til frokost- og aftensmad og min favorit – luges! En luge er en sjov blanding mellem en go-cart og en kælk – de er lynhurtige.

Inspiration

Vælg mellem tre baner - de bliver hurtigere og hurtigere

Når I har ramt toppen af Mount Ngongota, kan I drøne en tur ned af bjerget igen, eller i hvert fald noget af vejen, på de New Zealandske luges.

De får fart ved hjælp af tyngdekraften og rigtig nemme at styre. I bliver naturligvis udstyret med hjelm. Selvom de er nemme at styre, så sikrer personalet sig naturligvis også, at I kan både starte, styre og bremse, inden I får lov til at kaste jer ud på en af de to nemme baner.

Når I er kommet til bunden, afleverer I jeres luge og hopper på stoleliften tilbage op ad bjerget. Hvis I har købt flere ture, kan hente en ny luge og tage turen ned igen. Der er tre baner at vælge imellem; Scenic, Intermediate og Advanced Track. Men pas på, I kan hurtig blive afhængige, og der kan hurtigt gå sport i at komme først!


"Skyline Rotorua er for både børn og voksne. Det kan godt betale sig at købe en kombinationsbillet på forhånd til alle de aktiviteter I ønsker at prøve."


Kort

Vis på kort