Austria Trend Hotel Congress

Dette foto er fra Innsbruck

Fakta om hotellet

Sport
  • Fitnessrum
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel ligger i Saggen, som er et villakvarter i Innsbruck ved bredderne af floden Inn. Det ligger ved siden Innsbruck Kongres- og Udstillingscenter blot få minutters gang fra byens centrum, hvor man finder masser af indkøbsmuligheder samt den historiske gamle bydel med attraktioner såsom det Gyldne Tag og kejserslottet Hofburg.
Indretning
Hotellet tilbyder alle de fordele, man kan vente sig af et førsteklasses etablissement såsom en inspirerende atmosfære, eksklusive hotelkomfortindretninger, professionel service og oprigtig, tyrolsk gæstfrihed. Hotellet søger først og fremmest at imødekomme behovene hos kongres- og forretningsrejsende, men tjener også som et ideelt udgangspunkt for turister og familier på tur til Innsbruck. Det elegante design i kombination med de fine træsorter skaber en rar atmosfære og en følelse af total ro overalt på hotellets 104 dobbeltværelser, som er fordelt på 4 etager, og i de 2 suiter med tagterrasser. Herudover tilbydes gæsterne faciliteter såsom en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.
Hotelværelse
Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med telefon, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv, internetadgang (mod betaling), safeboks med plads til bærbar computer, et skrivebord og minibar. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg på alle værelser som standardindretning, ligesom de alle tilbyder unik udsigt til de Tyrols bjerge.
Sport/underholdning
Dette hotel tilbyder et omfattende spa-område, hvor gæsterne kan nyde de komfortable omgivelser, mens de slapper af i saunaen eller dampbadet. I spa-området vil de ligeledes finde et solarium og et fitness-studie med adgang til den indre gård.
Forplejning
Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres på dette hotel.

Bestil her