Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg, Grafenegg

Lækkert hotel i Niederösterreich

Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg, Grafenegg (nær Krems)

Den store slotspark i Grafenegg og de smukke omgivelser i Wagram, Kamptal og Wachau lokker jer til at blive hængende. Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg lihher med udsigt over det historiske slot og er det ideelle udgangspunkt for oplevelser i regionen.

Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg med sin vidunderlige udsigt over slottet er det perfekte udgangspunkt for besøg i det attraktive vinområde Wagram og det nærliggende Wachau, en smuk dal skabt af Donau. Wachau er et af de mest fremstrædende turistdestinationer i Niederösterreich mellem byerne Melk og Krems an der Donau.

Fra 925 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Stilfuld atmosfære for gourmeter og vinkendere

Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg byder på førsteklasses værelser i unik stil og med al moderne komfort. Værelserne har trægulve, fremragende senge, Badeværelse med separat toilet, hårtørrer, komfortabel siddehjørne, telefon, minibar med fine Mörwald-delikatesser, Nespresso-maskine, safe, fladskærms-tv, nogle med balkon, aircondition og WiFi. Og naturligvis med gratis brug af afslapningszonen med dampbad og sauna, badekåber og hjemmesko i hele dit ophold.

Bortset fra den udsøgte kulinariske akkompagnement af dit ophold, tilbyder Mörwald også nok muligheder for designet af det understøttende program. Vinsmagning med højtuddannede sommeliers, stimulerende ture gennem de romantiske kælderbaner, dynamiske jagt gennem vinmarkerne på Vespas eller med den nye Tesla Model 3 og inspirerende madlavningskurser om sæsonbetonede emner - en uforglemmelig ferie med Mörwald.

Mörwald Romantik Hotel Schloss Grafenegg står for kombinationen af ​​landlig atmosfære og kultur og tilbyder en stilfuld atmosfære for gourmeter og vinkendere. Restauranten tilbyder friske kreationer hver dag, som I kan nyde med den vidunderlige udsigt over slottet. Men hovedattraktionen i Wagram er og forbliver den fremragende vin

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Østrig - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Østrig

Naturen imponerer konstant i Østrig

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011