Romantik Hotel Almtalhof, Grünau im Alptal

Hyggeligt hotel i Salzkammergut

Romantik Hotel Almtalhof, Grünau im Alptal 

Romantik Hotel Almtalhof og Almtal i Oberösterreich er stadig noget af en skjult perle i den østlige del af Salzkammergut, direkte ved foden af ​​de Toten Gebirges langt borte fra motorveje og stress og jag. Romantik Hotel Almtalhof er et af de mest charmerende og typiske Romantik-hoteller i Østrig med hyggelige, komfortable værelser, et fremragende køkken og charmerende, opmærksom service til at gør jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse. Almtal er et populært sted for naturelskere, og da dalen ender blindt er trafikken begrænset. 

Fra 925 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Almtalhof byder på ee kærligt detaljerede interiør, der er blevet samlet i årtier og som skaber en en unik stemning. I de hyggelige, velindrettede værelser overasker små detaljer, som et fritstående badekar eller en himmelseng. Traditionel gæstfrihed af den fineste af slagsen gør Romantik Hotel & Restaurant Almtalhof til noiget særligt. 

På Romantikhotel & Restaurant Almtalhof er værten selv køkkenchef og står for regionale råvarer af højeste kvalitet og friskhed som grundlag for det kreative køkken, hvor de er stolte af deres østrigske rødder. Gæsterne skal opleve smagen af en friskfanget ørred, vildt fra egen jagt eller sæsonbestemte grøntsager or urter. Og fordi værten personligt tager sig af indkøb skifter menuen dagligt og afspejler markedets sæsonbestemte og regionale tilbud. Håndplukkede alpine urter spiller en lige så vigtig rolle i køkkenet som salt.

I hotellets rummelige bade- og sauna-område kan I nyde et par afslappende timer. Her er sauna i haven, finsk sauna og dampbad, biosauna, solarium og boblebad. Hotellets massør tilbyder klassisk massage, fodsoneterapi og segmentmassage, ansigtsmassage mm.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud