Romantik Hotel Das Schiff, Hittisau

Skønt lille hotel i Bregenzerwald

Romantik Hotel Das Schiff, Hittisau

Romantik Hotel Das Schiff er oprindeligt bygget i 1840 og gennem årene tilpasset tiderne og tidens ånd, og i dag er hotellet blevet et sted med speciel karakter, rodfæstet i regionen Bregenzerwald i Vorarlberg.

Gammel arkitektonisk tradition møder moderne, fremragende konstruktioner, hvor brugen af ​​lokal biomasse og korte veje til de lokale producenter og leverandører er med at sikre den høje standard der tilbydes, med god samvittighed og gennemsigtighed.

Fra 1.050 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Skøt hotel med et af de bedste køkkener i Vorarlberg

Værelserne på Romantik Hotel Das Schiff er stille og behagelige, og f.eks Suite Holz har opholds- og soveværelse, flotte trægulve, badeværelse og separat toilet, walk-in garderobe, badekåber til brug under opholdet, tv, telefon, safe, internet og vestvendt altan til de smukke solnedgange og solrig, sydvendt altan. Ophold inkluderer en lækker morgenmad med lokale specialiteter, eftermiddagste med et udvalg af te, fine kager, bagværk og solide snacks 5-retters aftenmenu, gratis brug af afslapningsområdet med finsk sauna, tepidarium, saltvandsdampbad, infrarød kabine, massagebruser, helårs sæson opvarmet udendørs pool og stille zone med naturligt dagslys.

Romantik Hotel Das Schiff byder på et af de bedste køkkener i Vorarlberg. Hovedårsagen er sandsynligvis kokken selv, mor Metzler. Men det væsentlige er nok den vellykkede kombination af traditionelt og moderne såvel som internationalt og regionalt køkken, hvor der anvendes regionale råvarer, der ikke kun er en fordel for regionen og miljøet, men afgjort også det smager bedre.

Romantik Hotel Das Schiff har et lille, fint wellness-område med finsk sauna, tepidarium, dampbad, solarium, eventyrbruser og boblebad samt en opvarmet poolen i den store og helt stille have. I kan også slentre gennem hotellets grøntsags- og urtehaven og nyde duften af de friske urter.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Østrig - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Østrig

Naturen imponerer konstant i Østrig

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011