Romantik Hotel Das Schiff, Hittisau

skønt lille hotel i Bregenzerwald

Romantik Hotel Das Schiff, Hittisau

Romantik Hotel Das Schiff er oprindeligt bygget i 1840 og gennem årene tilpasset tiderne og tidens ånd, og idag er hotellet blevet et sted med speciel karakter, rodfæstet i regionen Bregenzerwald i Vorarlberg.

Gammel arkitektonisk tradition møder moderne, fremragende konstruktioner, hvor brugen af ​​lokal biomasse og korte veje til de lokale producenter og leverandører er med at sikre den høje standard der tilbydes, med god samvittighed og gennemsigtighed.

Fra 1.050 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Romantik Hotel Das Schiff er stille og behagelige, og f.eks Suite Holz har opholds- og soveværelse, flotte trægulve, badeværelse og separat toilet, walk-in garderobe, badekåber til brug under opholdet, tv, telefon, safe, internet og vestvendt altan til de smukke solnedgange og solrig, sydvendt altan. Ophold inkluderer en lækker morgenmad med lokale specialiteter , eftermiddagste med et udvalg af te, fine kager, bagværk og solide snacks 5-retters aftenmenu, gratis brug af afslapningsområdet med finsk sauna, tepidarium, saltvandsdampbad, infrarød kabine, massagebruser, helårs sæson opvarmet udendørs pool og stille zone med naturligt dagslys.

Romantik Hotel Das Schiff byder på et af de bedste køkkener i Vorarlberg. Hovedårsagen er sandsynligvis kokken selv, mor Metzler. Men det væsentlige er nok den  vellykkede kombination af traditionelt og moderne såvel som internationalt og regionalt køkken, hvor der anvendes regionale råvarer, der ikke kun er en fordel for regionen og miljøet, men afgjort også det smager bedre.

Romantik Hotel Das Schiff har et lille, fint wellness-område med finsk sauna, tepidarium, dampbad, solarium, eventyrbruser og boblebad samt en opvarmet poolen i den store og helt stille have. I kan også slentre gennem hotellets grøntsags- og urtehaven og nyde duften af de friske urter. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud