Romantik Hotel Im Weissen Rössl am Wolfgangsee

Traditionsrigt hotel ved Wolfgangsee

Romantik Hotel Im Weissen Rössl am Wolfgangsee, St. Wolfgang am Wolfgangsee

Romantik Hotel Im Weissen Rössl ved Wolfgangsee drives nu af 5. generation af Peter-familien. Hotellet er lige så unikt som det vidunderlige bjerg- og søområdet, der er et af Østrigs mest berømre ferieområder. Den unikke, smukke og fredelige beliggenhed ved bredden af Altaussee-søen gør hotellet til det perfekte sted til en romantisk ferie eller weekend i Østrig.

Operetten med samme navn af Ralph Benatzky samt filmen med Peter Alexander som hovedtjener Leopold gjorde Im Weissen Rössl verdensberømt og tiltrækker stadig gæster fra hele verden. Nyd et ophold, hvor den legendariske komedie blev filmet, og oplev de originale scenerier under jeres ophold i St. Wolfgang.

Fra 1.050 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Romantik Hotel Im Weissen Rössl am Wolfgangsee er alle unikke med hver sin egen stil. Værelserne er charmerende, delvist med balkon og udsigt over søen, og lokker til et hyggeligt ophold i St. Wolfgang, alle med badeværelse, tv, radio, minibar, hårtørrer, safe og internetforbindelse samt Wellnesskurv med badekåber, badehåndklæder og slippers og ikke minst en Rössl-paraply til den berømte 'Salzburger Schnürlregen'.

Hotellets restaurant Seerestaurant, det smukkeste sted ved søen, lokker med kulinariske delikatesser fra det østrigske køkken og et udsøgt udvalg af østrigske vine fra den traditionelle Rössl-vinkælder. Den romantiske restaurant "Kaiserterrasse" lokker også med kulinariske lækkerier, og naturligvis anvendes udelukkende regionale råvarer af høj kvalitet.

Hotellet har desuden et 1.500 kvm stort SPA & Beauty område med opvarmet søpool Rössl-poolen, det første flydende boblebad i søen, dampbad med afslapningsrum og liggestole, fitness- og gymnastikrum og det 180 kvadratmeter store spa & skønhed til afslapning af krop og sjæl.

PS: Den danske  film 'Sommer i Tyrol' er naturligvis inspireret af den originale fim, men er indspillet i Salzkammergut nær Salzburg, som faktisk ikke er i Tyrol. At den kunstneriske frihed har været brugt flittigt, gør dog ikke filmen ringere. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud