Romantik Hotel Seevilla, Altaussee

Dejligt hotel skønt beliggende ved Altaussee

Romantik Hotel Seevilla, Altaussee

Romantik Hotel Seevilla fejrede sin 40-årsdag i 2018. Bygningens historie går ganske vist 140 år tilbage, men nye kapitler føjes løbende til historien. Romantik Hotel Seevilla ligger direkte ved Altaussee-søen, er der en "Platzerl", der tilbyder en hjemstavn, der har inspireret mange kunstnere, og hvor gæsterne kan opleve batterierne og få ro i krop og sjæl.

Oplev romantik, wellness, kulinariske højdepunkter og meget mere på Romantik Hotel Seevilla! Den unikke, smukke og fredelige beliggenhed ved bredden af Altaussee-søen gør hotellet til det perfekte sted til en romantisk ferie eller weekend i Østrig.

Fra 925 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Pragtfuldt hotel med bjergudsigt

Fra Romantik Hotel Seevilla har i udsigt over bjerglandskabet i Salzkammergut i Steiermark, til Dachstein, Sandling eller Sarstein. Bed om at får et værelser med bjergudsigt med en balkon eller hjørnebalkon, så I rigtig kan nyde oplevelsen. Værelserne har alle badeværelse, fine træsorter og komfortabelt polstrede møbler, skrivebord, trægulve, balkon med siddepladser og udsigt over Altaussee og bjergene samt eftermiddags- og aftensol.

De bedste pladser i Romantik Hotel Seevilla er i restauranten og på søterrassen, hvor I kan nyde kulinariske lækkerier fra à la carte-menuen. Chefkokken har været ansvarlig for det kulinariske sortiment siden 2014 og under hans ledelse er Romantik Hotel Seevilla blevet bedømt og tildelt to 'gafler' i Falstaffs restaurantguide. Her anvendes lokale og regionale råvarer, som raffineres lækkert af det engagerede og kreative køkkenteam, uanset om det er morgenbuffeten, den lille menu i Brahms Salon til frokost eller den stilfulde 4-retters menu om aftenen. Køkkenet på restauranten Seevilla ved, hvordan man inspirerer med lokale og internationale retter.

Romantik Hotel Seevilla har ikke kun søen lige uden for døren, men er også omgivet af bjergene Loser og Trisselwand. Altaussee er rig på kulturelle og naturskønne attraktioner, bl.a. den historiske saltmine, sandsynligvis den største attraktion i Altaussee. Det hvide guld bliver stadig udvundet her. I kan også tage på udflugter til de historiske byer Bad Ischl, Salzburg, St. Wolfgang eller Hallstatt, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Østrig - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Østrig

Naturen imponerer konstant i Østrig

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011