Romantik Hotel Seevilla, Altaussee

Dejligt hotel skønt beliggende ved Altaussee

Romantik Hotel Seevilla, Altaussee 

Romantik Hotel Seevilla fejrede sin 40-årsdag i 2018. Bygningens historie går ganske vist 140 år tilbage, men nye kapitler føjes løbende til historien. Romantik Hotel Seevilla ligger direkte ved Altaussee-søen, er der en "Platzerl", der tilbyder en hjemstavn, der har inspireret mange kunstnere, og hvor gæsterne kan oplave batterierne og få ro i krop og sjæl. 

Oplev romantik, wellness, kulinariske højdepunkter og meget mere på Romantik Hotel Seevilla! Den unikke, smukke og fredelige beliggenhed ved bredden af Altaussee-søen gør hotellet til det perfekte sted til en romantisk ferie eller weekend i Østrig.

Fra 925 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fra Romantik Hotel Seevilla har i udsigt over bjerglandskabet i Salzkammergut i Steiermark, til Dachstein, Sandling eller Sarstein. Bed om at får et værelser med bjergudsigt med en balkon eller hjørnebalkon, så I rigtig kan nyde oplevelsen. Værelserne har alle badeværelse, fine træsorter og komfortabelt polstrede møbler, skrivebord, trægulve, balkon med siddepladser og udsigt over Altaussee og bjergene samt eftermiddags- og aftensol.

De bedste pladser i Romantik Hotel Seevilla er i restauranten og på søterrassen, hvor I kan nyde kulinariske lækkerier fra à la carte-menuen. Chefkokken har været ansvarlig for det kulinariske sortiment siden 2014 og under hans ledelse er Romantik Hotel Seevilla blevet bedømt og tildelt to 'gafler' i Falstaffs restaurantguide. Her anvendes lokale og regionale råvarer, som raffineres lækkert af det engagerede og kreative køkkenteam, uanset om det er morgenbuffeten, den lille menu i Brahms Salon til frokost eller den stilfulde 4-retters menu om aftenen.  Køkkenet på restauranten Seevilla ved, hvordan man inspirerer med lokale og internationale retter.

Romantik Hotel Seevilla har ikke kun søen lige uden for døren, men er også omgivet af bjergene Loser og Trisselwand. Altaussee er rig på kulturelle og naturskønne attraktioner, bl.a. den historiske saltmine, sandsynligvis den største attraktion i Altaussee. Det hvide guld blliver stadig udvundet her. I kan også tage på udflugter til de historiske byer Bad Ischl, Salzburg, St. Wolfgang eller Hallstatt, der er på UNESCOs Verdenarvsliste.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud