Swarowski Kristallwelten

En fortryllende verden i krystal

Swarowski Kristallwelten ligger i Wattens små 20 km øst for Innsbruck, og blev åbnet i 1995 for at markere hundredeårsdagen for selskabets stiftelse. Multimediekunstner André Heller designede et unikt og magisk sted, som er blevet en populær turistattraktion, der allerede har haft over fjorten millioner besøgende fra hele verden. Og de fleste besøgende bliver både overrasket og forundret over krystallens mange facetter.

Oplevelserne starter i Chambers of Wonder, som man entrer via gigantens hoved ved vandfaldet. I Chambers of Wonder har internationale og nationalt anerkendte kunstnere, designere og arkitekter fortolket krystaller på deres egne unikke måder. De skaber idéer om rum og oplevelse gennem det funklende materiale.

Gigantens have indeholder samtidskunst, historie og unikke fornøjelser, et sted hvor krystal bliver en nærmest holistisk oplevelse med skønhed, inspiration og energi. I samarbejde med kunstnere fra hele verden og internationalt anerkendte arkitekter har man dannet et parklandskab på 7,5 ha omkring den ikoniske Gigant med spændende kunstinstallationer og nye strukturer. Lad jer f.eks blive fascineret af den glitrende Crystal Cloud, gå en tur langs Mirror Pool, og oplev at lege og klatre med alle sanserne i playtower's forskellige niveauer.

Og naturligvis har Swarowski Kristallwelten en stor butik, hvor kreditkortet kan blive omsat til krystaller i alle tænkelige - og utænkelige - variationer.

Kort

Vis på kort