Overnatning

Når overnatningen bliver en del af rejseeventyret

Uanset hvor eller hvordan I har tænkt at rejse, så har vi et overnatningssted, der passer til jeres drømme og ønsker. Hos os ser vi nemlig overnatning som en del af rejseeventyret.

Vi har hoteller fordelt over hele verden - fra hoteller i smukke naturskønne "off the beaten track" lokationer til centrale hoteller i pulserende storbyerne. Sov på lokale B&B’s, på luksuriøse Safari Lodges i Sydafrika eller håndplukkede autentiske Distinguished Inns, ranches og teltcamp ved nationalparker i USA.

Det er vigtigt at vælge den rette overnatningsform, så I får mest muligt ud af jeres rejseeventyr.

Vi anbefaler-hotel

Hos FDM travel arbejder vi hele tiden på at hjælpe dig med at finde det rette hotel.

Derfor har vi på forhånd udvalgt en række hoteller, som vi kalder "Vi anbefaler-hotel" ud fra en samlet vurdering af hotellets pris, kvalitet og beliggenhed.

"Godt til prisen" hoteller er markeret med et symbol i hotellisten. Udfyld søgeboksen og find "Vi anbefaler-hoteller" til din ferie - let og enkelt.

Vores hoteller er totalpriser

Når du søger blandt FDM travels hoteller får du både vist en pris per nat per person og den samlede totalpris. Bemærk venligst, at vores viste hotelpriser altid er totalpriser.

Det er din sikkerhed for, at der aldrig kommer ekstragebyrer oveni, når du bestiller et af vores hoteller.

Med den totale prisgennemsigtighed får du et hurtigt et overblik, så du kan vælge det hotel, der passer til dit rejsebudget.

Find overnatning på vores mest populære destinationer

Autentiske overnatningsmuligheder