Quinta de Santana

Prisbilligt, lille landsted midt i naturen

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Bar
  • Aircondition
  Værelses faciliteter
  • TV på værelset

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Quinta de Santana er et lille, familiedrevet feriested med 25 lejligheder. Her hygger familien om gæsterne og giver gerne gode råd om udflugter.

  Det er en god ide at leje en bil, så man kan køre til nogle af de mange spændende seværdigheder på øen. Besøg fx Lagoa de Fogo (20 km), en stor kratersø med fantastiske grønne bevoksninger. Der er i det hele taget rigtig mange små og store vulkankratere i området.

  Feriestedet er opbygget omkring en lille landbrugsejendom, så I har her mulighed for at holde ferie på en typisk gård på Azorerne. Nogle af lejlighederne er indrettet i de gamle bygninger. For nogle år siden blev feriestedet udbygget med en ny afdeling, så feriestedet nu kan tilbyde både 2- og 3-værelses lejligheder.

  I kan slappe af i den lille, blomstrende have med swimmingpool, eller gå en tur i feriestedets park og nyde palmerne og de blomstrende planter og træer. Til børnene er der en lille legeplads.

  Opholdet er uden forplejning, men morgenmad kan tilkøbes ved bestilling. Feriestedets restaurant "Cozinha Joao" serverer også gerne frokost og middag af lokalt eller internationalt tilsnit med et godt glas vin til - spørg dernede.

  Bestil her