Højlandssafari i Perthshire

Oplev højlandets dramatik på safari

I skal ikke langt væk fra storbyen Edinburgh, før I finder den vildskab og det drama, der karakteriserer Skotlands sydlige højland. Naturen i Perthshire har en barsk skønhed, især på toppen af de 500 - 900 meter høje, forblæste bjergtoppe. Bakker malet grønne af tæt skov flankerer landbrugsjordene og dybe, mystiske lochs snor sig gennem dalgangene. Landskabet her er oldgammel, historiefyldt og helt igennem fascinerende. Og sammen med de passionerede rangers hos Highland Safaris får I en fantastisk mulighed for at udforske det dramatiske højland på skotsk manér med Landrover, guide i kilt og selvfølgelig skotsk whisky.

Inspiration

Land rover safari med ranger i kilt

En højlandssafari er en helt speciel oplevelse. Jeres ranger, der selvfølgelig er i kilt, har højlandet helt inde under huden og introducerer jer kyndigt til dyrelivet, historien og højlandets mange hemmeligheder. I får kikkert, kaffe og te, snacks og, vigtigst af alt, en dram gylden whisky med på turen, for at holde jer varme i det barske højland. Er I heldige, får I måske et glimt af kronhjorte, skovhøner (og Famous Grouse), sneharer og endda de imponerende kongeørne, der elegant svæver over højlandets vidder. 

hvordan vil i opleve højlandet?

Uanset om I vil på privat safari i land rover, på offroad-eventyr, nyde en picnic på bjergtoppen eller udforske området til fods eller på mountainbike, så finder I turen, der passer til jer hos Highland Safaris.Har I familiens yngste med på tur, vil de elske at besøge Red Deer Center, hvor I kommer tæt på de majestætiske krondyr, hvor især kronhjorten med sit kæmpe gevir er et imponerende syn. I kan også tage børnene med på den 500 meter lange Discovery Trail, hvor I lærer om naturen og historien, der gør området til et særligt spændende bekendtskab.  

 


"Når I er færdige med at udforske højlandet på toppen, så kan i tage en bådtur på loch tye, hvor I ser landskabet fra en helt anden vinkel"

- Mogens, rejsespecialist i Lyngby


 

Kort

Vis på kort

Find bil, hotel og fly