Autocamper i Skotland

Bo midt i den skotske natur

Der er noget eventyrligt, dragende og råt over den skotske natur. Forestil jer at køre i autocamper på veje, der skærer sig gennem højlandets respektindgydende natur. Oplev alt fra dybgrønne landskaber, smukke lochs til maleriske kystlinjer. Stop op og hils på din første langhåret Hairy Coo med det imponerende pandehår – de er milde og meget fotogene.

Langs vejen vrimler det med slotte og borge, der vidner om Skotlands dramatiske fortid. Besøg fx 1200-talsborgen Eilean Donan Castle ved porten til Skye. Borgen ligger i de smukkeste omgivelser og været brugt som filmkulisse i et hav af film. Kør til Isle of Skye, hvor det omskiftelige natursceneri står som ét stort, dramatisk maleri. Oplev et whiskydestilleri og smag på de gyldne dråber, tag på pub og hils på en skotte og sørg også for at opleve Glasgow eller Edinburgh, inden I afhenter- eller afleverer jeres autocamper.

Undervejs kan I køre ind på campingpladser med alle faciliteter. Flere steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot ganske gratis via Brit Stops.

Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 4 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Lej og check priser

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Vælger du at booke din autocamper online, så er din aftalepartner Auto Europe. Det vil sige, at betaling, ændringer og eventuel afbestilling skal foregå direkte til Auto Europe.

Du kan også vælge at tjekke prisen for din autocamper her - og så kontakte FDM travel for bestilling. Når du modtager tilbuddet, så send det direkte videre til FDM travel på europa@fdm-travel.dk og vi klarer resten - og så er FDM travel din aftalepartner.

Ved bestilling gennem FDM travel opnår FDM medlemmer en rabat på 500 kr., og er du ikke medlem, får du et godt tilbud på det første års medlemsskab til halv pris. Så opnår du både rabatten samt fordelene ved at være medlem af FDM.

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011