Ercilla de Bilbao

Dette foto er fra Bilbao

Lækkert luksushotel i centrum af byens livlige forretningsområde tæt på Guggenheim Museet.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund
Sport
  • Cykeludlejning

Her skal du bo

Vis på kort

Dette luksushotel ligger centralt i byens livlige forretningsområde ikke langt fra Guggenheim Museet. Idet der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet (ca. 10 m) er der gode muligheder for at komme til alle dele af byen. Den nærmeste golfbane ligger ca. 11 km væk og stranden ca. 12 km væk.

Hotellet er bygget i 1973 og blev renoveret i 2004. Det komfortable hotel ligger på en hovedgade og består af en 13-etagers hoved- og en 8-etagers sidebygning med i alt 333 værelser herunder 207 dobbeltværelser og 9 suiter. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception, et hotelsafe, en vekselbørs, en garderobe og 3 elevatorer. Hotellet er endvidere storslået indrettet med en café, forskellige forretninger, en bar, et diskotek og en klimatiseret à la carte restaurant. Bygningen rummer endvidere den nyeste teknik, konferencerum, en tv-stue og en offentlig internetadgang. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage (sidstnævnte mod betaling).

De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har eget badeværelser med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar og dobbeltseng.

På hotellet finder man et wellnessområde med whirlpool, tyrkisk dampbad, og fitness-studie. Gæsterne kan frit benytte disse faciliteter.

Bestil her