Gavimar Cala Gran Apartments

Dette foto er fra Palma de Mallorca

De charmerende Gavimar Cala Gran Apartments ligger i et smukt haveområde ved havet og tilbyder direkte adgang til den dejlige Cala Gran-strand. Tæt på byens centrum, som har mange underholdning og shopping muligheder. Beliggende i Cala D Or, 130 m fra Cala Gran busstoppested, 150 m fra stranden, 1 km fra lystbådehavn og 7 km fra Mondrago Natural Park.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Aircondition
  Værelses faciliteter
  • Safe
  • TV på værelset
  • Balkon/terrasse

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Faciliteter og service inkluderer restaurant, bar, trådløs internetadgang, swimmingpool, miniklub, legeplads, spillelokale, TV-stue, dansegulv, parkering, elevator og 24 timer reception.

  Lejlighederne har tv, sikkerhedsboks (mod betaling), centralvarme og aircondition (individuelt kontrolleret), tekøkken, køleskab, balkon/terrasse og badeværelse.

  I lejlighed med 1 soveværelse er der plads til 2 personer i soveværelset og 3. og / eller 4. person på sovesofa i stuen.
  I lejlighed med 2 soveværelser er der plads til 2 personer i hvert soveværelse, og 5. og / eller 6. person kan sove på sovesofa i stuen.

  Bemærk venligst at nogle af ovenstående faciliteter kan være lukket på grund af vejr / sæsonbestemt.

  Rengøring 3 dage / uge.

  Hvis der vælges ”alt inkluderet”:
  I "Alt Inkluderet" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00).
  Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller.
  På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

  Adresse: Cala gran nº 2, 07660 Cala D’Or, Mallorca, Spain.

  Bestil her