H10 Corregidor Boutique Hotel

Dette foto er fra Sevilla

Fakta om hotellet

Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Concierge
  • Lounge
  • Elevator
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Middelklassehotellet ligger midt i Sevillas historiske kvarter. Fra hotelbygningen er der blot ca. 3 minutters gang til gaden Sierpes og alleen La Alameda de Hércules. Herudover er der også kun få minutters gang til diverse restauranter, barer og diskoteker. Stranden ligger ca. 90 km fra hotellet, banegården Santa Justa ligger ca. 6 km væk, mens der er ca. 10 km til byens lufthavn.
Indretning
Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i år 2005 og råder over 3 etager med i alt 76 værelser, heraf 4 suiter. I den indbydende foyer finder man en reception med safeboks og vekselbørs. Herudover er der to elevatorer, en café og en garderobe. På det hyggelige hotel er der desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere hører der en sofagruppe og en gårdhave i andalusisk stil til faciliteterne. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.
Hotelværelse
De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum findes også klimaanlæg, minibar og safeboks (mod betaling).
Sport/underholdning
Ca. 10 km væk ligger der en golfbane.
Forplejning
Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her