Las Casas de la Juderia

Dette foto er fra Sevilla

Charmerende 4-stjernede luksusværelser i Sevillas smukke bydel Santa Cruz

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Elevator
  • Vaskeriservice
  • Bar

Her skal du bo

Vis på kort

Det komfortable byhotel ligger midt i et turistområde. Der er kun ganske få minutters gang fra hotellet til den vidunderlige gamle bydel med det jødiske kvarter. Derudover kann man ligeledes sagtens gå til fods til den nærliggende katedral. Den nærmeste skilift ligger 350 m væk. Til Giraldas centrum er der ca. 500 m. Lufthavnen ligger ca. 10 km væk.

Hotellet er bygget i 1992 og renoveret i år 2002. Dets hovedbygning er på 2 etager med i alt 7 enkeltværelser, 80 dobbeltværelser og 3 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safebokse, elevator og café. Endvidere er der en pianobar, adskillige stemningsfulde saloner med antikviteter samt en klimatiseret à la carte restaurant med morgenmadssal. Herudover er der på hotellet en parkeringsplads og en garage (mod betaling), ligesom der tilbydes vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

På hotellets tagterrasse er der en swimmingpool, som er åben fra maj til september. Desuden råder hotellet over et fantastiskspa- og wellnessområde med sauna og dampbad, og hvor det også er muligt at få sig en omgang massage.

Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her