Vincci Palace

Dette foto er fra Valencia

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Vaskeriservice
  • Døgnåben reception
  • Udflugtsskranke
  • Café
Værelses faciliteter
  • Safe

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger i Valencias gamle bydel, som også er byens kulturelle centrum. Det ligger nærmere betegnet i Valencias mest eksklusive og elegante gade. Til Plaza de la Reina, Catedral de la Almudena, Torre del Miguelete og det berømte Barrio del Carmen, som er kvarteret med det spændende natteliv, er der kun få skridt.
Indretning
Det moderne cityhotel er på 5 etager og råder over i alt 76 dobbeltværelser. Der er tale om et serviceminded og meget opmærksomt hotelpersonale. På det klimatiserede hotel er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, café, restaurant, konferenceindretninger og trådløs internetadgang med WLAN. Naturligvis er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice. Hotellet har tilmed en garage.
Hotelværelse
Værelserne er udstyret med dobbelt- eller kingsize seng samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelserne rummer endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, trådløs internetadgang med WLAN og højhastighed, minibar, safeboks, dagfriske aviser (med sportssektion), et bredt udvalg af hovedpuder samt individuelt reguleret klimaanlæg og radiator.
Sport/underholdning
Hotellet har sit eget fitness-studie.
Forplejning
I den moderne bar i lobbyen kan man vælge mellem forskellige sorter af kaffe og te.
Kreditkort
American Express, Visakort, MasterCard, JCB og Diners Club accepteres.

Bestil her