Stufvenäs Gästgifveri

Med udsigt til kalmarsund

Stufvenäs Gästgifveri, Söderåkra nær Kalmar
Stufvenäs Gästgifveri, der går helt tilbage til slutningen af ​​det 18. århundrede, er en klassisk smålandskro, hvor I får en ægte helhedsoplevelse for alle sanser. Hotellet er kendetegnet ved en personlig atmosfære med både varme og omsorg i et harmonisk og inspirerende miljø. Stufvenäs Gästgifveri er et moderne hotel med 51 værelser og en velrenommeret restaurant, der serverer traditionel og ægte hjemmelavet mad i moderne stil. Menuerne er tilpasset sæsonen og tilberedes så vidt muligt med lokale eller svenske råvarer.

Fra 609 kr.

Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Med traditionelle svenske smage

På Stufvenäs Spa med udsigt over ved Kalmarsund kan I slappe af og nyde to varme bade med 35 og 38 grader, dampsauna, tør sauna, infrarød sauna og massagestole og I kan naturligvis låne badekåbe, hjemmesko og håndklæde. Under opholdet er der adgang til frisk frugt, te og vand. 

I restauranten tilpasses menuen til sæsonen og der lægges stor vægt på at bevare de traditionelle svenske smage. Med respekt for råvarerne og deres oprindelse anvendes råvarer, der produceres lokalt eller svensk, afhængigt af tilgængelighed.

Stufvenäs Gästgifveri ligger i et naturskønt historisk miljø nær havet. Gå på opdagelse i de smukke omgivelser med en tur på en af ​​cykel- eller vandrestierne. I er velkommne til at medbringe kaffe eller frokost fra restauranten på udflugten! Bare et stenkast væk finder I også en bade- og legeplads med en dejlig sandstrand og det unikke naturreservat Örarevet.

Galleri

Kort

Vis på kort