Cape Town: Oplev autentisk afrikansk madlavning

Oplev, hvordan du tilbereder et traditionelt afrikansk måltid fra start til slut med dette praktiske madlavningskursus i Cape Town. Prøv nogle velsmagende retter sammen med afrikansk juice, te og øl.

Tag med os på en madlavningsoplevelse og lær at tilberede et traditionelt afrikansk måltid fra start til slut.

Værten vil også give dig en forklaring på det afrikanske køkkens historie, dets ingredienser, og hvordan opskrifterne har udviklet sig gennem tiden og er gået i arv fra generation til generation.

Du vil blive budt velkommen med et udvalg af afrikanske drikkevarer og velsmagende afrikanske forrettersnacks.

På dagen vil du lære at tilberede Sadza (malet melmel), kødfulde okseknogler blandet med grønne grøntsager, kyllingegryde, chakalaka og sukkerbønner. Vi har også veganske og vegetariske muligheder. Disse er de bedst sælgende retter på Pahari African Restaurant, som mange elsker.

Hver person vil få mulighed for at bidrage. Vi vil derefter gå videre til at nyde måltidet sammen, i fællesskab, som det typisk gøres i et afrikansk hjem.

Oplevelsen vil blive afsluttet med en afrikansk varm drik (te eller kaffe).

Nyd dit måltid privat sammen med familie, venner, arbejdskolleger og rejsende fra hele verden i et fredeligt miljø og oplev afrikansk gæstfrihed når den er bedst. Vær forberedt på at få beskidte hænder, når vi trin for trin viser dig, hvordan du tilbereder et af de bedste autentiske afrikanske måltider.

Du vil også kunne anmode om en opskrift, der er nem at følge, så du kan genskabe madlavningsoplevelsen i dit eget køkken.

Denne oplevelse finder sted i et separat lokale ved siden af Pahari African Restaurant.

Fra 414 kr.
pr. person

Lokation:
Afrika, Sydafrika, Kapstaden, Vest-Kapprovinsen

Varighed:
2.5 hour

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

  • Lær at tilberede et autentisk afrikansk måltid
  • Lær om det afrikanske køkkens historie
  • Smag nogle af de afrikanske delikatesser
  • Nyd det måltid, du laver sammen med værterne

Yderligere information

  • Hej, jeg hedder Florence! Jeg er medejer af den populære Pahari African Restaurant i Cape Town, Sydafrika. Jeg lærte at lave mad fra min mor i en tidlig alder, og opskrifterne fra det afrikanske køkken er gået i arv i vores familie fra generation til generation. Min mand og jeg har været i restaurationsbranchen i to årtier. I alle disse år har vi nydt at dele vores kultur med udlændinge og at høre om deres kulturer, især hvad de kan lide at spise. Vi har en dyb kærlighed til mad, mennesker og kultur.

Inkluderet

  • Mad - Sadza (malet melmel), kødfulde okseknogler blandet med grønne grøntsager, kyllingegryde, chakalaka og sukkerbønner.
  • Drikkevarer - afrikansk juice, afrikansk øl og afrikansk te/kaffe.

Ikke inkluderet

  • Afhentning og aflevering på hotellet.

Bestil direkte

 

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau
X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Gl. Kongevej 19
1610 København V
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011