Olsanka

Dette foto er fra Prag

Congress & Sports Hotel Olšanka ligger i centrum af Prag i Žižkov-distriktet, hvorfra du kan nå Prags historiske centrum på kun ni minutter.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  Værelses faciliteter
  • Safe
  • TV på værelset

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Fremragende tilgængelighed med offentlig transport er tilgængelig når som helst på dagen eller natten, og en bred vifte af tjenester gør Hotel Olšanka til et af de mest populære hoteller i Prag, både med enkeltpersoner og forretningsgæster. Dette er et ikke-ryger hotel.

  Hotellet har 264 værelser, 1 kongressal, 16 konferencerum og lounger, og mange restauranter og barer, samt et sportscenter, der også tjener offentligheden. Højhastigheds-trådløs internetadgang er tilgængelig i alle områder på hotellet.

  Olšanka Hotel tilbyder 644 senge med forskellige værelsestyper, der består af enkelt- eller dobbelt standardværelser, Lux med terrasser og udsigt over byen eller vores art deco Superior-værelser for gæster, der leder efter en unik oplevelse. Der er også familie-lejligheder for 3-4 personer.
  Alle værelser har komfortable møbler, satellit-tv, telefon, trådløs højhastigheds internetadgang og et nyrenoveret badeværelse med badekar (eller bruser) og toilet.

  Sporvognsstationen ligger lige uden for hotellet "Olšanské náměstí"

  Adresse: Taboritska 23, 130 00 Praha 3
  Prag, Tjekkiet

  Bestil her