Comfort Hotel Frankfurt Central Station (ex Comfort Hotel Frankfurt City Center)

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Takket være den perfekte beliggenhed i centrum af Frankfurt, ca. 100 m fra hovedbanegården, kommer man nemt til alle seværdigheder til fods såsom das Goethe-Haus, die Hauptwache, gågaden Zeil, Alte Oper, Museumsufer, Römerberg, die Börse, das Bankenviertel samt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder som for eksempel Goethestraße eller die Fressgass. Ca. 15 minutters gang fra hotellet ligger messeområdet, hvilket tager omkring 3 minutter med metroen. Til en busstation, banegård
Indretning
Gæsterne vil blive overrasket af et ungt, friskt hotelkoncept i centrum af Mainhattan, Tysklands finansmetropol. Således bor man på dette hotel i Frankfurt Citys pulserende liv, hvor der er mulighed for at nyde de moderne omgivelser bag en historisk atmosfære. Hotellet blev bygget i år 1898 og råder på de 5 etager over i alt 45 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. På hotellet er der en bar og en restaurant med lækre østasiatiske specialiteter. Køkkenchefen bruger kun friske ingredienser, for som den gamle tyske talemåde lyder: Essen und Trinken hält Leib und Seele zusammen (Mad og drikke holder liv og sjæl sammen). Endvidere er der morgenmadsrestaurant og spisesal samt gratis internetadgang/WLAN. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er mulighed for at benytte parkeringspladsen til bilen samt garagen ved forespørgsel.
Hotelværelse
De komfortabelt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og gratis internetadgang/WLAN. Ydermere er der minibar, gratis mulighed for at lave te og kaffe samt gulvtæpper og safeboks (mod betaling). Mod betaling og mod betaling kan de regulerbare klimaanlæg benyttes. Radiatorerne reguleres centralt.
Forplejning
Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles a la carte.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visakort, MasterCard, JCB og Diners Club accepteres.

Bestil her