Tryp by Wyndham Bad Bramstedt

Dette foto er fra Hamburg

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator
  • Souvenirbutik/kiosk

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel ligger i en rolig park i det grønne hjerte af Slesvig-Holsten. Til centrum af Bad Bramstedt med restauranter, barer, butikker og vartegn er der blot 10 minutters gang. Takket være nærheden af motorvej A7 blot 4 km borte er der til byerne Kiel, Hamburg og Lübeck samt Vesterhavet og Østersøen kun mellem 50 og 90 minutters kørsel i bil fra hotellet. Bad Bramstedt er en spa-by med store parker, som er egnet til cykelture, gåture og afslapning.
Indretning
Dette city-hotel blev bygget i 1973 og renoveret i 2003. Det byder forretningsrejsende velkommen og rummer i alt 134 komfortable værelser fordelt på 12 etager. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, 3 restauranter, WLAN/internetadgang (mod betaling) og 15 konferencelokaler. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.
Hotelværelse
Alle værelser har eget badeværelse, telefon, en radio og et fjernsyn med satellit- og betalings-tv. På alle værelser er der desuden en buksepresse, en dobbeltseng, en minibar og WLAN/internetadgang (mod betaling) samt eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Endvidere er der altan på alle værelser. Ydermere er der ikke-rygerværelser (6 etager) og værelser til allergikere. Der kan arrangeres barneseng mod betaling.
Sport/underholdning
Hotellet rummer et spa-område med indendørs swimmingpool, en sauna, et boblebad og et fitness-studie. Gæsterne kan også nyde skønheds- og massage-behandlinger. Som underholdning tilbyder hotellet bowlingbane og festlokalet Das Boot, som kan lejes til private fester. I Bad Bramstedts helsecenter tilbydes et stort udvalg af sports- og rekreative muligheder. Cykling, jogging, Nordic walking, kanoture, hesteridning, faldskærmsudspring og golf (8 minutters kørsel til den nærmeste golfbane) samt high-wire klatring er blot et lille assortiment af aktiviteter til rådighed.
Forplejning
Gæsterne tilbydes morgenmadsbuffet.
Frokosten og aftensmaden kan tilkøbes som buffet, menu eller a la carte.
Kreditkort
American Express, MasterCard og Visakort accepteres på dette hotel.

Bestil her