Good Morning+ Leipzig (ex:Tryp by Wyndham Leipzig North)

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Elevator
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette familievenlige city-hotel har en god beliggenhed i det nordøstlige Leipzig. Byens centrum og hovedbanegård kommer man til på bare 15 minutter. Leipzig udstillingscenter og den nye BMW-fabrik ligger desuden også inden for 5 minutters kørsel af hotellet. I centrum af Leipzig, som ligger ca. 7 km fra hotellet, vil gæsterne finde talrige forretninger, restauranter, barer og mødesteder med natteliv. Til Nikolaikirche er der omkring 15 minutters kørsel og til Halle og Neustadt en ha
Indretning
Der er i alt 115 elegant møblerede værelser i Pop Art-stil og faciliteter i form af restaurant, bar og salon med skøre Pop Art-elementer og specialfremstillede møbler. Der er desuden 6 møde- og festlokaler, som domineres af vidunderligt design og lyse farver. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, elevator og en aviskiosk. Mod betaling er der også trådløs internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og udlejning af cykler. Ydermere kan gæsterne efterlade køretøjet på parkeringspladsen på stedet.
Hotelværelse
Værelserne rummer smarte detaljer, som harmonerer med den meget gæstfrie atmosfære. De skræddersyede møbler og et moderne badeværelse med brusebad og badekar er med til at skabe et fantastisk behageligt miljø. Værelserne er udstyret med fjernsyn, radio, skrivebord, telefon og internetadgang via modemforbindelse. Business-værelserne og -suiterne tilbyder desuden ISDN- og trådløs internetadgang. Hvert værelse rummer endvidere også dobbeltseng, hårtørrer, strygejern, strygebræt og centralvarme.
Sport/underholdning
Gæsterne kan slappe af i saunaen og har mulighed for at leje en af de 5 cykler.
Forplejning
Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet, mens aftensmaden kan vælges a la carte.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Bestil her