Martas Restaurant i Celle

Forkæl dine smagsløg med regionale specialiter

Hyggelige dage i Celle skal kombineres med spændende kulinariske oplevelser. Når du besøger Restaurant Martas i Celle, så bliver du mødt af en yderst venlig atmosfære. Indehaverne forsøger på fornemmeste vis, at give deres gæster en unik oplevelse. Her går mad, kultur og nydelse hånd i hånd. 

Restauranten er opkaldt efter den tidligere kunstner, Marta Astfalck-Vietz (1901-1994). Da de tidligere ejere af Martas åbnede deres første restaurant "Jahnstuben" blev Marta hurtigt en af stamgæsterne og et særligt venskab udviklede sig. Ved sin død havde hun testamenteret en række kunstværker til restauranten og disse pynter selvfølgelig i restauranten den dag i dag. 

Lige i hjertet af den gamle bydel i Celle ligger Restaurant Martas i et smukt bindingsværkshus. Huset indeholder flere charmerende rum, og du kan indtage din middag i Gute Stube eller Martas Esszimmer. Stedet byder ligeledes på en ægte perle af en gårdhave, som ligger ugeneret og roligt bag de tykke bindingsværksmure. Du får præsenteret et menukort, som både indeholder regionale specialiteter og internationale retter. Især er stedet kendt for sine retter med Heidschnucken, som er en særlig fåreart, der lever på Lüneburger Heide. Så herfra skal lyde et velbekomme! 

Anbefalet af Bente, Rejsespecialist

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Kort

Vis på kort