Eurostars Grand Central Hotel

Dette foto er fra München

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  • Indendørs swimmingpool
Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Adgang for kørestole
  • Vaskeriservice
  • Bar
  • Børnepasning
Værelses faciliteter
  • Safe

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel har en ideel beliggenhed på Arnulfstrasse i centrum af München blot ca. 5 minutters gang fra hovedbanegården. Der ligger et busstoppested lige foran hovedindgangen, og S-Bahn-stationen (S-tog) Hackerbrücke ligger kun 100 m væk. Stedet er hjem for Münchens gamle og nye kontorbygninger og blot et stenkast fra de attraktive forretnings- og gågader såvel som de berømte pladser Karlsplatz og Marienplatz. Gæsterne vil finde restauranter og barer såvel som natteliv, byens centr
Indretning
Dette city-hotel består af i alt 247 smagfuldt indrettede værelser, suiter og lejligheder med moderne design. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Det tilbyder også en café, en beværtning og en restaurant, og gæsterne kan runde aftenen af med en forfriskende drink i hotellets stilfulde bar. De forretningsrejsende vil desuden værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling). Endvidere er der en parkeringsplads og garageparkering for gæster i bil (begge dele mod betaling).
Hotelværelse
Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der også er en dobbelt- eller kingsize seng. De er desuden udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og en minibar. Hertil kommer også mulighed for at lave te og kaffe samt klimaanlæg og radiator i alle enheder som standardindretning.
Sport/underholdning
På sløve dage kan gæsterne slappe af i saunaen og i den indendørs, opvarmede swimmingpool eller slikke sol på tagterrassen. Der er desuden også mulighed for at træne i fitness-studiet eller flade ud i boblebadet. Golfentusiaster kan endvidere spille golf på Thalkirchen golfbane kun 10 minutters kørsel fra hotellet.
Forplejning
Restauranten serverer et lækkert udvalg af specialiteter. Gæsterne kan vælge deres morgenmad som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte.
Kreditkort
American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres på dette hotel.

Bestil her