Holiday Inn Express München-Messe

Dette foto er fra München

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Dette business-hotel ligger i Feldkirchen, som er et område, der grænser op til den østlige del af München. Der er 3 km fra hotellet til ICM udstillingscenter. Den lokale banegård ligger desuden 1 km fra hotellet, ligesom der er ca. 12 km til centrum af München, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle institutioner. Hotellets beliggenhed med direkte adgang til motorvejene A99/A94 gør, at det er perfekt forbundet med alle Münchens erhvervs- og fritidsattraktioner. Endvidere tilbyder dette hotel indkvartering under udstillinger såsom Bau, Bauma, Ispo, Expo Real, Analytica, Electronica eller Systems. Ydermere er der fra hotellet udsigt til Alperne, og stedet udgør det ideelle udgangspunkt for udendørs aktiviteter og shopping samt for gæster, der deltager i Oktoberfesten. Til byens lufthavn er der omkring 35 km fra hotellet.

Business-hotellet består af i alt 120 værelser fordelt på 5 etager. I den klimatiserede foyer vil gæsterne finde en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Forretningsfolk kan endvidere benytte det moderne og veludstyrede businesscenter. Ydermere kan gæsterne bestille vasketøjsservice. Gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og en garage (mod betaling).

Hvert af de stilfuldt indrettede værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, internetadgang (mod betaling) og satellit- og betalings-tv. Der er desuden mulighed for at lave te og kaffe, ligesom klimaanlægget er regulerbart og en del af standardindretningen. Herudover tilbyder hotellet røgfrie etager og nem adgang for gæster i kørestol.

Der tilbydes ingen faciliteter direkte på hotellet, men de fleste sports- og underholdningsaktiviteter tilbydes i området. Tilbuddene spænder fra kondiløb, golf, fitness-studie og svømning til teater, opera og shopping.

Hotellet tilbyder en gratis og kontinental morgenbuffet, og om aftenen kan man i baren i foyeren bestille lette snacks.

Bestil her