Romantik Hotel köllner's Landhaus, Celle-Boye

Landhotel på Lünerburger Heide

Romantik Hotel köllner's Landhaus, Celle-Boye

Det lille Romantik Hotel Köllners Landhaus er et nænsomt restaureret bindingsværkshus fra 1589, beliggende midt i den smukkeste natur nær den historiske bindingsværksby Celle i landdistriktet Boye, midt i en skøn 11.000 kvm parklignende have.

Fra 638 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd hotellets park ved Aller-floden

Romantik Hotel Köllners Landhaus har seks individuelt indrettede dobbeltværelser udstyret med bad og toilet, hårtørrer, kabel-tv, internet og telefon. I vil sove vidunderligt i den hyggelige atmosfære og stille omgivelser i Celle-Boye. Og bedst af alt har I en vidunderlig udsigt over landskabet fra de store vinduer.

Om morgenen står i op til friske og sprøde rundstykker og til frokost og middag kan I nyde kulinariske delikatesser fra regionen og rundt om i verden. Her står chefen selv i køkkenet og det venlige og kompetente servicepersonale sørger for I har en god aften.

I kan også nyde hotellets store park der ligger direkte ud til Aller-floden. Her kan I slappe af i vidunderlig stilhed og glemme dagligdagens bekymringer, hektiske byliv og støj. Og fra hotellet kan starte direkte på en cykeltur gennem naturen eller bare gå en afslappet tur.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Slesvig-holsten og Nordtyskland

Oplevelser i Slesvig-Holsten og Nordtyskland

Se vores anbefalede oplevelser