Snaps i Celle

Skål i Ratzeputz

Ratzeputz er en snaps, som stammer fra Celle og er kendt i hele området omkring Lüneburger Heide. Den blev første gang fremstillet i 1877 på et destilleri i Celle. I dag serveres den på flere af de små og hyggelige beværtninger i byen.

Ratzeputz siges at være gavnlig for maven. Måske skyldes det indholdet af ingefærrod, som også giver en lang eftersmag i mund og hals. Den er stærk! Har du et i forvejen anstrengt forhold til snaps, så vil denne smagsprøve nok minde dig om hvorfor. Ratzeputz indeholder 58% alkohol, så resten af dagen foregår til fods, efter I har stiftet bekendskab med denne stærke sag. 

Anbefalet af Bente, Rejsespecialist

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Kort

Vis på kort