Storbyferie i Berlin for 2 voksne og 2 børn

Zoo, Lego World og børnevenlige museer i Berlin  - 4 dage / 3 nætter

Berlin er en storby der er oplagt til en ferie med børnene - her finder I både legepladser, zoologisk have, børnevenlige museer og grønne parker.

I byen finder i bl.a. Lego World, et kæmpe indendørs Lego legeland. Her er der biografer, karruseller, biler, eksperimenter og rig mulighed for at slippe fantasien løs. Berlin har også et fint naturhistorisk Museum med udstoppede dyr og dinosaurskeletter.
Gå gerne en tur gennem Tiergarten, hvor I kan nyde roen i de grønne omgivelser - er vejret godt, er parken et oplagt sted til en picnic. Til sidst kan vi nævne AquaDom & Sealife Berlin, som giver et imponerende indblik i livet under vand.

Der er masser af oplevelser der venter i Berlin, og med den korte flyvetid på ca. 1 time, er det bare med at komme afsted.

Fra 2.936 kr.
pr. person v/ 2 voksne og 2 børn under 12 år inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Berlin:

 • En af verdens største zoologiske haver
   
 • Masser af børnevenlige museer, bl.a. Rittersport Museet
   
 • Fantastisk udsigt og kriller i maven fra toppen af Fjernsynstårnet
   
 • Grønne parker med legepladser og små dyrehaver

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Berlin

Hvad skal I opleve I Berlin?


Zoologisher Garten ligger super centralt i Berlin. Det er en af verdens største zoologiske haver, hvor I vil få en oplevelsesrig dag i selskab med gorillaer, elefanter, løver og tusindvis af andre eksotiske dyr. Der er dagligt oplysende shows og fodring af forskellige dyr, som I kan overvære – det plejer at være et hit for børnene. 

Berlin har flere forskellige børnevenlige museer. Bl.a. Rittersport museet, som er et perfekt besøg for chokoladeelskere. Her finder I en chokoladecafe og børn kan få lov til at lave deres egen Ritttersport med eget valg af ingredienser og indpakning. I Berlin ligger også computermuseet, der viser video- og computerspil op gennem tiden - her kan I få lov til at lege med gamle joysticks og flippermaskiner. 

Tag gerne en tur op i Fjernsynstårnet, hvis I vil se Berlin fra oven. Det er Tysklands højeste bygning og Berlins vartegn. På udsigtsplatformen står I 203 meter over jorden og nyder en pragtfuld udsigt. I kan også nyde udsigten over en sodavand og en kop kaffe fra den roterende café. Fra kuplen i Berliner Dom, byens største kirke, er der en flot udsigt over den historiske del af byen.

Vi kan også anbefale at opleve Berlin gennem en af de mange sightseeing busser. Det er en sjov og hyggelig måde at opleve storbyen på, og I får samtidig set en stor del af Berlin på relativt kort tid. I kan bl.a. hoppe af ved East Side Gallery og se det 1,3 km lange graffitimalede stykke af Berlinmuren. 

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011