Vienna House Easy Trier

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator
  • Adgang for kørestole

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger tæt på Kaiserthermen (Kejserbadene) og er direkte forbundet med Europäische Rechtsakademie (Det Europæiske Retsakademi). Hotellet er det ideelle sted for forretningsrejsende og besøgende på sightseeing. Gæsterne kan tage på ture til Mosel og Saar, til Eifel eller Hunsrück og til Luxembourg, Belgien eller Frankrig. De kan endvidere nå byens centrum og fodgængerområde på 10 minutter til fods. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden inden for ubes
Indretning
Bygningernes arkitektur er enestående. Gæsterne vil føle sig godt tilpas på et af de 102 moderne værelser eller i en af de 3 generøse suiter. Gæsterne vil finde et særlig gæstfrit personale ikke kun i restaurant Forum, men også i bistroen Da Vinum og i foyerens bar. Dette klimatiserede etablissement rummer en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator og konferenceindretninger. Gæsterne kan mod betaling desuden også benytte stedets WLAN/internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.
Hotelværelse
Gæsterne vil føle den varme atmosfære under opholdet på et af de moderne værelser. Værelserne er indrettede i en klassisk stil og med den absolutte komfort i tankerne. Alle værelserne er endvidere udstyrede med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, AM-/FM-radio, satellit-tv, telefon, dobbeltseng, minibar og WLAN/internetadgang, ligesom der er en modemforbindelse. Herudover er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare. Nogle af værelserne er ydermere indrettede med et tekøkken. Ligeledes kan gæsterne vælge imellem ryger- og ikke-rygerværelser.
Forplejning
I restaurantens friske og moderne atmosfære kan gæsterne nyde de regionale og årstidsbetingede retter, som tilberedes af køkkenchefen. Vinkendere vil glæde sig over den omfattende samling af Mosel-Saar-Ruwer-vine og de andre udvalgte vine fra en række fine vinmarker. Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.
Kreditkort
American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Bestil her