Vinområdet ved Mosel-floden

Bliv forført af Mosels anerkendte vine

Skal din kør-selv-ferie i Tyskland have et velsmagende tvist, så er I kommet til det helt rigtige sted. Der venter nemlig utallige smagsoplevelser i Mosel-flodens vinområde; Tysklands ældste vinregion. Og det bedste er, at du kan køre dertil lige fra din hoveddør. 

Ved Mosel dyrkes vinen på stejle skråninger ned mod floden. Dette helt unikke landskab kan ikke andet end at imponere. Og vinene, der frembringes af det solrige klima, er helt fortrinelige mineralske riesling, der i dag hører til blandt de bedste hvidvine i verden.

Besøg historiske byer mellem vinsmagningerne

Mosels charmerende byer, der ligger spredt mellem vinmarkerne, er et særligt bekendtskab i sig selv. Charmerende Pünderich ligger lunt i Mosels favn med udsigt til bakkeskråninger beklædt med vinranker, der står så tæt at de kan hviske til hinanden. I Zell kan I nyde den levende historie, når I slentrer rundt blandt maleriske bygninger. Besøg historiske vinkældre, smage på Zeller Schwarze Katz og nyd livet i en by, hvor vinen virkelig er i centrum.

I Trier, blandt Tysklands ældste katedral med spir og spidse tårne, Liebfrauenkirche og den romerske byport Porta Nigra, runger 2.000 års historie, og middelaldertorvet Hauptmarkt lokker med sydlandske stemninger.

Leder du efter flere store vinoplevelser, der kan forsøde din rejse? Så se vores mange anbefalinger til vinoplevelser ved Rhinen, Mosel og i Franken

Kort

Vis på kort

Oplev Rhinen og Mosel - skab din egen historie