Bar Harbor Inn

Ikonisk feriedestination

Bar Harbor Inn, Bar Harbor i Maine
Bar Harbor Inn's smukke placering ved kysten i hjertet af byen, lokker med en imponerende udsigt over Frenchman Bay og Porcupine øerne. Dele af bygningen går tilbage til 1800-tallet, hvor stedet åbnede som Mount Desert Reading Room, og i dag er Bar Harbor Inn en ikonisk feriedestination, der byder gæster fra hele verden velkommen med ægte Maine-gæstfrihed. 

Fra Bar Harbor Inn har I let adgang til den lille charmerende by med unikke butikker, gallerier samt et antal restauranter, der serverer lokale delikatesser fra det regionale Maine-køkken. Rundt om byen Bar Harbor ligger Acadia National Park og frister med enestående natur og masser af vandre- og cykelruter.

 

Rejseperiode: 
April - november

Hotelstandard: 
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Charmerende by, vild natur og forkælelse

Bar Harbor Inn ligger på 8 dejlige hektar jord med flere bygninger, der hver i sær har sin egen karakter, og her findes mulighed for at bo i luksuriøse suiter med bugtudsigt, spektakulære værelser ved havet eller værelser med udsigt til den dejlige have. I vil finde alle de traditionelle hotelfaciliteter, men også eksklusiv adgang til fitnessrum samt  udendørs opvarmet pool og jacuzzi (sæsonen bestemt).

  • 50 elegant designede værelser og suiter, hvor moderne bekvemmeligheder og traditionel New England stil på en smuk måde indrammer Maines skønhed.
  • Alle værelser har privat bad, air-condition, safe, TV, hårtørrer, badekåber m.v. 
  • Lækker continental morgenmad er inkluderet og serveres hver morgen i Birch Point Building.
  • I de 2 restauranter (indendørs og udendørs) og loungen vil I have mulighed for at nyde alt fra en afslappet drink til de store menuer.
  • The Spa - her kan I blive forkælet med en komplet menu af spa-tjenester fx massage, manicure og pedicure samt en lang række forskellige skønhedsbehandlinger.  
  • Parkering

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere