Berry Springs Lodge, Smoky Mountains

Er der ensomt på toppen?

Berry Springs Lodge, Sevierville i Tennessee
Blot et stenkast fra den imponerende Smoky Mountains National Park ligger denne elegante lodge, der er bygget som et bed and breakfast-resort i år 2000. Flere gange siden er stedet udråbt til at være et af de bedste steder at bo i den østlige del af  Tennesee. Berry Springs Lodge trodser det gamle "det er ensomt på toppen" ordsprog. Beliggende på toppen af ​​en bjergskråning og med omkring 150.000 m2 tilhørende grund, vil der altid en fredelig plet af finde, men ensomt er her ikke. 

På Berry Springs Lodge kan I tilbringe et par nætter på jeres kør-selv-ferie i Tennessee. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Ultimativ afslapning på fredfyldt tilflugtssted 

På Berry Springs Lodge kan I forvente enestående service. Her tilbydes det ultimative inden for afslapning, hvilket giver et fredfyldt og intimt tilflugtssted for jer, der søger et afbræk i  hverdagen. Personalet er dedikerede til at gøre jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse. Her kan I sidde og nyde den fantastiske Smoky Mountain-udsigt fra en gyngestol på balkonen eller selv tage ud på oplevelse.

Der er kun kort afstand til Dollywood, shopping og seværdigheder i området, og Berry Springs Lodge tilbyder jer det fra begge verdener ... Det hele er lige om hjørnet for jer, der ønsker de mange muligheder i Sevierville, Pigeon Forge og Gatlinburg, men for jer, der kommer for freden, roen og skønheden i The Smokies, et I langt væk fra alting. Vælger I at blive på ejendommen, kan I nyde en fredelig vandretur gennem skoven og opleve skønheden her eller fiske i stedets to damme, der vrimler med bas og havkat (efter 'fang-og-slip'-princippet).  Fiskestænger og lokkemad er tilgængelige for gæster, og der kræves ikke fisketegn!

I lodgens pavillon kan I nyde et spil pool, bordtennis eller basketball, og udenfor venter  kroket og hestesko-kast. Desuden er der picnicborde, hvis I ønsker en afslappet frokost i det grønne. Ønsker I mere action, kan I låne mountainbikes og tage en tur på bjerget eller hvorfor ikke låne en kano og lad jer drive med strømmen til nye oplevelser. Det omfattende udvalg af faciliteter, som Berry springs Lodge tilbyder, inviterer jer til at fordybe jer i den naturlige skønhed og skabe uforglemmelige øjeblikke i Smoky Mountains.

  • De elleve værelser og to suiter på Berry Springs Lodge har alle privat bad, et opholdsområde, WIFI og 50" tv og dvd-afspiller med over 900 titler
  • Alle værelser har udsigt over bjergene
  • Flere af værelserne har egen pejs 
  • Fire af værelserne har et boblebad, som er meget vidunderligt efter en dag med vandreture i skoven, fiskeri i dammene eller shopping i de nærliggende byer
  • Alle gæster er velkommen i lodgens store stue, hvor en tårnhøj stenpejs når helt op til det hvælvede loft 
  • Hver morgen serveres Gourmet morgenmad i husets spisestue, hvor I kan vælge et bord til to - eller sætter jer sammen med husets andre gæster og få en lille snak. 
  • Gourmet morgenmaden består af en solid landlig Gatlinburg-morgenmad, eller I kan vælge lettere muligheder som fx forfriskende frugttallerken eller bagte havregryn.
  • Kaffe, te, juice og vand er inkluderet i prisen. Ønskes premium-kaffe som latte, espresso og cappuccino, koster det ekstra
  • I kan, mod ekstrabetaling, bestille friske sandwich og lækre frokostsnacks, perfekt til at nyde på den store terrasse eller til at tage med jer på tur

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere