Cowboy Country Distilling

Det gamle vest og lokalt fremstillet spiritus

På vej over den åbne prærie ad Highway 191, vil du mellem Pinedale og Boulder komme forbi Cowboy Country Distilling. Gør et velfortjent stop her og stræk benene, mens I besøger det lokale destilleri. 

Ejer og grundlægger Tim Trites er født i Australien, men han har rejst verden rundt og lært at destillere forskellige former for spiritus. Hans tur bragte han da også forbi Skotland, hvor han arbejdede med at fremstille Whisky. Efterhånden fik han udviklet nogle unikke destillationsteknikker, der udmunder sig i nogle karakteristiske smage i den spiritus, der produceres hos Cowboy Country Distilling.

Tim faldt for Wyoming, hvor ånden fra det gamle vest og cowboyernes barske liv stadig eksisterer og skaber et ægte 'cowboy-land'. At det ikke var en tilfældighed, at det blev Wyoming, lægges der ikke skjul på. Områdets krystalklare vand, der flyder gennem de snedækkede bjerge og gletsjere, som omgiver Pinedale, gør dette til et perfekt sted for Cowboy Country Distilling at producere kvalitets spiritus . Den håndlavede spiritus destilleres, hældes på tønder og aftappes i det lille destilleri i det vestlige Wyoming. Deres mesterdestiller Tim er fokuseret på at producere en høj kvalitets, glutenfri spiritus for at give alle en smag af det 'gamle vesten'.

Hos Cowboy Country Distilling er glæden ved livets små øjeblikke i højsædet, og de laver nogle exceptionelle whiskyer, bourbons, rom, gin og vodkaer. Stik hovedet ind i den lille butik og smagslokale, hvor der mulighed for at smage på nogle af de gyldne dråber - men pas på - du bliver nok fristet til at købe en flaske eller to med hjem.

Kort

Vis på kort