Den sceniske rute gennem Green Mountains i Vermont

Vermonts grønne tæppe

Bringer din kør-selv-ferie i New England dig gennem Vermont, kan du næsten ikke undgå at ramme Green Mountains. Her kan du skifte bilen ud med en hest, mountainbike- eller vandrestøvler og tage på tur om foråret-sommeren med guide gennem de enorme grønne skovområder. Når vinteren nærmer sig lægges et hvidt tæppe ud over området og forvandler Green Mountains til et af New Englands bedste skisportssteder.

Gerne består af små kirkegårde i ren Tim Burton'sk stil med smalle bakketoppe tæt beklædte med skæve gravsten, kors og obelisker. Pastelfarvede træhuse med verandaer og vejende amerikanske flag. En kirke med et sylespidst kirketårn, gårdbutikker og hyggelige spisesteder

Navnet Green Mountains kommer virkelig til sin ret, hvis du kører her i sommeren. De bløde dybgrønne bakkedrag, der i efteråret forvandler sig til et gyldent løvtæppe, gør dig selskab på det meste af vejen. Visse steder er de et smukt holdepunkt i horisonten, og andre steder tårner de over dig på de snoede veje.

Inspiration

Nå til tops i Vermont

Green Mountains skærer sig 400 kilometer gennem den centrale del af Vermont, og rummer et rigt dyreliv med bl.a. elge, bjørne og ørne, som du kan være heldig at se på vandre- og cykelture. Du kan også have Vermonts højeste top som mål – det er Mount Mansfield med sine 1.340 meters højde.

For foden af Green Mountains, kan du også prøve kræfter med River Rafting på West River eller Tweed River Tubing, hvor du langsomt glider ned ad White River fra den lille by Stockbridge.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige USA - Skab din egen historie