Azalea Inn and Gardens

Charmerende sydstatsidyl

Azalea Inn and Gardens, Savannah i Georgia
Den romantiske og smukke Azalea Inn and Gardens er indbegrebet af ægte sydstatsidyl og gæstfrihed og ligger ideelt placeret i Savannah Historic District - blot få minutters gang fra den skønne Forsyth Park, byens "Central Park". Og så er den i sig selv en oase i byen.

Hvis kør-selv-ferien går gennem Savannah i Georgia, kan i overnatte i Azalea Inn and Gardens, hvor værtsparret vil gøre alt for I går et mindeværdigt ophold. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 1.295 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Pragtfuldt sted midt i det historiske Savannah

Forkælelse og luksus er nøgleordene, når man gæster Azalea Inn and Gardens. Værtsparret Teresa og Michael Jacobson står selv i spidsen, når der skal kræses om gæsterne med pragtfulde middage, aftenhygge med gode vine og masser af gode tips og forslag til at opleve det historiske Savannah. Også den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at tilbringe tid med en god bog eller bare slappe af efter dagens oplevelser. Haven er desuden anerkendt af NOGS Tour of Hidden Gardens og producerer mange af de lækre råvarer, der bruges til aftenens middag.

  • 10 luksuriøst indrettede værelser. Flere har kamin og balkoner eller jet-air-badekar og verandaer
  • Større Cottage Garden House for længere ophold
  • Overdådig, varm Southern breakfast hver morgen med bl.a. Sweet Georgia Shrimp serveret til Georgia Grits, Spiced Apple og Pear French Toast med lokale frugter
  • Vin og hjemmelavede forretter til middagen
  • Sherry og frisklavede desserter til at runde aftenen af på
Vis på kort

KØR-SELV-FORSLAG MED DISTINGUISHED INNS

Få et tilbud