Azalea Inn and Villas

Charmerende sydstatsidyl

Azalea Inn and Villas, Savannah i Georgia
Den romantiske og smukke Azalea Inn and Villas er indbegrebet af ægte sydstatsidyl og gæstfrihed og ligger ideelt placeret i Savannah Historic District - blot få minutters gang fra den skønne Forsyth Park, byens "Central Park". Og så er den i sig selv en oase i byen.

Hvis kør-selv-ferien går gennem Savannah i Georgia, kan i overnatte på Azalea Inn and Villas, hvor værtsparret vil gøre alt for I går et mindeværdigt ophold. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Pragtfuldt sted midt i det historiske Savannah

Forkælelse og luksus er nøgleordene, når man gæster Azalea Inn and Villas. Værtsparret Teresa og Michael Jacobson står selv i spidsen, når der skal kræses om gæsterne med pragtfulde middage, aftenhygge med gode vine og masser af gode tips og forslag til at opleve det historiske Savannah. Også den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at tilbringe tid med en god bog eller bare slappe af efter dagens oplevelser. Haven er desuden anerkendt af NOGS Tour of Hidden Gardens og producerer mange af de lækre råvarer, der bruges til aftenens middag.

  • 10 luksuriøst indrettede værelser. Flere har kamin og balkoner eller jet-air-badekar og verandaer
  • Større Cottage Garden House for længere ophold
  • Overdådig, varm Southern breakfast hver morgen med bl.a. Sweet Georgia Shrimp serveret til Georgia Grits, Spiced Apple og Pear French Toast med lokale frugter
  • Vin og hjemmelavede forretter til middagen
  • Sherry og frisklavede desserter til at runde aftenen af på
Vis på kort

KØR-SELV-FORSLAG MED DISTINGUISHED INNS

Distinguished Inns i USA

Se mere