Colette's Bed & Breakfast

Romantik og storslået natur

Colette's Bed & Breakfast, Port Angeles i Washington State 
Colette's Bed & Breakfast er et sandt paradis for romantikere, blomster- og naturelskere. Den lille B&B ligger i de skønneste naturomgivelser, man kan tænke sig, og den mere end 50 år gamle, landskabelige have er helt kapitel for sig.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Washington State bringer jeg til Port Angeles, så er dette B&B perfekt til nogle dages afslapning. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode:  
Hele året

Hotelstandard:  
Distinguished Inns

Bemærk: 
Min. 2 overnatninger

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie 
- Kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

Information

Nyd synet af den vidunderlige kystlinje med den kraftige brænding

Her er forkælelse for alle pengene og alle sanser. Lige fra man om morgenen står op til det veltilberedte, overdådige og velduftende morgenbord og til man træder udenfor, hvor alle sanser kommer på overarbejde. Smukt placeret på den 5 ha store grund ligger Colette's Bed & Breakfast placeret mellem de majestætiske Olympic-bjerge og det billedskønne Strait of Juan de Fuca. Dette unikke område er porten til Olympic National Park, den vidunderlige kystlinje med den kraftige brænding, de velplejede strande og en udsigt, der kan tage pusten fra enhver. For ikke at tale om den farverige og frodige have, der er kendt og rost viden om. Et helt lille paradis i sig selv, som kalder på ro og fordybelse.
 

  • 5 store, romantiske luksussuiter med pejs, jacuzzi og panoramaudsigt over havet.
  • Daglig flerretters gourmetmorgenmad kreeret af husets kok, som indtages til den imponerende udsigt over Strait of Juan de Fuca og San Juan Islands.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere