Courtwood Inn

luksuriøs lodge i bjergene

Courtwood Inn, Murphys i Californien
Trænger I til at komme ud i naturen, er denne luksus lodge lige noget for jer. Smukt beliggende på en bjergtop, med fantastisk udsigt til alle sider, ligger Courtwood Inn midt i naturen, med Murphys by blot tre km derfra, og er kendt for sine gode vine, vinture og fantastiske restauranter.

Et skønt lille fristed omgivet af skov og ideelt, hvis jeres kør-selv-ferie i Californien tager jer mod Yosemite National Park eller Lake Tahoe. Stedet er perfekt til nogle overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.325 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

professionel tennis, natur og luksus samlet et sted

Courtwood Inn er bygget af Chris og Larry Parker som er to tidligere professionelle tennisspillere, hvorfor stedet selvfølgelig også har to tennisbaner, og tilbyder undervisning. Hvad end I er til aktiv ferie eller ej, så er der her mulighed for lidt af det hele. I er tæt på vandrestier, søer og mindre end to timer fra Yosemite National Park, mens I kan slentre en tur i Murphys by, deltage i vinsmagning eller shoppe. Om eftermiddagen bliver der serveret lokal vin og ost, mens I om morgenen kan nyde godt af den lækre morgenmad. Dette sted er det perfekte afbræk for jer som par.

  • 5 rummelige og luksuriøse værelser med badekar og balkon/terrasse 
  • Overdådig morgenmad med frisklavet kaffe lavet på lokal ristede bønner, frugt dyrket på stedet, samt alt hvad man kunne ønske sig af scones, muffins, æg og meget mere
  • Lokal vin og oste serveres om eftermiddagen
  • Tennis baner og mulighed for undervisning

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud