Deerhill Inn

Bed & Breakfast på kanten af Green Mountain National Forest

Deerhill Inn, West Dover i Vermont            
Dette hyggelige bed & breakfast er beliggende på en fredelig bjergside over den historiske landsby West Dover på kanten af Green Mountain National Forest. Med 2,5 times kørsel fra Boston og 4 timer fra New York er det let at komme til. Det frodige naturområde er spækket med aktiviteter, I kan begive jer ud i.             

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Vermont tager jer forbi Dover, kan vi varmt anbefale nogle overnatninger på det dejlige Deerhill Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.            

Rejseperiode:  
Hele året

Hotelstandard:  
Distinguished Inns

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie 
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Der er lagt op til velvære og romantik

Deerhill Inn tilbyder jer et romantisk ophold, god afslapning og uspoleret natur. I husets hyggelige dagligstue med pejs, kan I nyde en god kop eftermiddagste eller et godt glas vin, læse en god bog, få en lille snak med nogle af de andre gæster eller bare slappe af og nyde den betagende udsigt over Green Mountains. De dejlige værelser er alle komfortable, elegante og indbydende. I den skønne have, der omkranser Deer Hill Inn, ligger swimmingpoolen, hvor I kan blive afkølet på en varm sommerdag.

Området ved Green Mountain er fyldt med aktiviteter. Om sommeren kan I fx gå en runde på en af de to golfbaner, afprøve jeres vandsportsevner, fiske, cykle eller bare gå en tur i den spektakulære natur. Og om vinteren kan I komme på kanetur eller besøge det prisvindende skiresort Mount Snow, der ligger bare 10 min. kørsel fra Deerhill Inn. 

  • 13 individuelt designede værelser, unikke, komfortable og elegante - nogle har boblebad.

  • Alle værelser har behagelige badekåber, luksus lagner og toiletartikler leveret af l’Occitane.

  • Lækker full southern morgenmad er inkluderet.

  • Inn’en tilbyder en masse forskellige pakker for at gøre jeres ophold endnu mere luksuriøst og romantisk.

  • Mulighed for massage på værelset og morgenmad på sengen.

  • Seværdigheder i nærheden: Mount Snow, Green Mountains, Hermitage Golf Club og mange flere.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere