Devereaux Shields House

Her mødes I af den ægte sydstatscharme

Devereaux Shields House, Natchez i Mississippi
Lad jeres musikalske og romantiske rejse begynde i hjertet af Natchez' historiske distrikt, hvor både musikken og historien omfavner jer overalt. 

På jeres kør-selv-ferie i Mississippi vil I blive mødt af den ægte sydstatscharme på Devereaux Shields House. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 612 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev live-musikken og gode spisesteder overalt i Natchez

Devereaux Shields House er det perfekte udgangspunkt for en livsnyderferie i Mississippi, hvor I kan slentre en tur ned ad Bluff Park og se de smukke antebellum mansions eller nyde live-musikken overalt i Natchez og de gode spisesteder. På Devereaux Shields House mødes I af den ægte sydstatscharme i de skønnest tænkelige omgivelser med historisk indrettede værelser, charmerende verandaer og den dejlige have, der indbyder til ren afslapning med en god bog. Og med den fantastisk centrale beliggenhed har I alle muligheder for at gå på opdagelse i Natchez' kultur og historie, dykke ned i bluesmusikken og ikke mindst opleve den mægtige Mississippi-flod.
 

  • 6 store og rummelige værelser og suiter med plads til fire personer, hvoraf flere har egen lille balkon.
  • Værelserne er romantisk indrettet i en hjemlig atmosfære med gode siddemøbler, pejs og charmerende badeværelser.
  • Hver morgen serveres der en udsøgt 3-retters gourmetmorgenmad i den indbydende spisestue, hvor friske lokale råvarer indgår i alle retter.
  • Og hver eftermiddag er der mulighed for et godt glas vin og ost til at fordøje dagens mange indtryk.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud