Fort Lewis Lodge

Midt i mægtige Blue Ridge Mountains

Fort Lewis Lodge, Millboro Springs i Virginia
I hjertet af de mægtige Blue Ridge Mountains ligger Fort Lewis Lodge i de skønneste omgivelser og med en historie, der går tilbage til Den Amerikanske Revolution.

Skal I på kør-selv-ferie gennem Virginia og Blue Ridge Mountains, så kan i overnatte på Fort Lewis Lodge - tæt på store naturoplevelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.223 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Masser af udendørs aktiviteter i den storslåede natur

For enden af Old Plantation Way ligger Fort Lewis Lodge i den smukke floddal for foden af Shenandoah Mountain. Stedet har eksisteret siden midten af 1700-tallet og er i dag et yndet mål for naturelskere og romantikere. Her er vidunderligt vildt og naturskønt, men samtidig også fredeligt med rig mulighed for store naturoplevelser lige fra ørred- og aborrefiskeri, badning, hiking, mountainbiking, vandreture og ren afslapning og forkælelse med en god bog og et glas vin på den store, overdækkede veranda med stenpejs og udsigt over de skovklædte bjerge og de grønne enge.
 

  • 13 individuelt og flot indrettede værelser og 3 suiter i en blanding af tidstypisk traditionel stil og den velkendte Shaker-stil.
  • 4 charmerende bjælkehytter med stenpejs og 3 utraditionelle værelser i den runde, teglbeklædte silo med en spiralformet trappe, der fører fra værelse til værelse.
  • Flot, klassisk Riverside House med 5 værelser, verandaer og gyngestole, hvor udsigten til floden og de skovklædte bjerge kan nydes i aftensolen.
  • Morgenmad og aftensmad er inkluderet og serveres i den historiske Lewis Gristmill, hvor duften fra røgen af valnøddetræ fra grillen får tænderne til at løbe i vand længe inden, at middagsklokken lyder. (Bemærk, at inkluderet mad gælder visse værelsestyper og sæsoner). 
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud