Hydrangea House Inn

Et strejf af fordums storhed

Hydrangea House Inn, Newport i Rhode Island
Bellevue Avenue er ikke hvilken som helst adresse - heller ikke i Newport. Her boede i sin tid så prominente verdensberømtheder som familierne Vanderbilt, Astor og Duke. Området emmer af ynde, elegance, stil og intim charme og det samme gør Hydrangea House Inn.

Rammer kør-selv-ferien Rhode Island, kan I forkæle jer selv med en nat eller to på Hydrangea House Inn i Newport. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.372 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo tæt på havneområde med gode spisesteder og super shopping

Her er ikke langt til de magiske og prægtige luksuspalæer langs Cliff Walk, det rekreative og charmerende havneområde med de mange gode spisesteder, finere restauranter, historiske steder og gode shoppingmuligheder, der betyder, at det er muligt at gå rundt til næsten det hele. Alle værelser og suiter er individuelt og farverigt indrettet med flotte stoffer og elegante møbler, lækre badekåber, det fineste linned, internet, tv, cd-afspiller m.m. Suiterne har derudover en to-personers spa, marmorbad og dampbad. Her er det ikke svært at føle sig som en Vanderbilt for en dag eller to.
 

  • 10 rummelige og stilfuldt indrettede værelser og suiter med alle moderne faciliteter.
  • Continental breakfast langt ud over det sædvanlige med egen special blend af husets kaffe, hjemmebagt brød og granola samt ikke mindst de mest fantastiske hindbærpandekager eller sæsonens røræg i butterdej.
  • Daglig vin og ost i enten dagligstuen eller på en af Hydrangea House's store verandaer.
  • Hjemmebagte cookies hver aften.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud