Inn at Sunrise Point

Luksus ved havet

Inn at Sunrise Point, Lincolnville i Maine
Inn at Sunrise Point ligger utrolig naturskønt og ugenert i vandkanten med en spektakulær udsigt over havet og tilbyder sine gæster al den luksus, man kan forestille sig. Forkælelsen er absolut i højsædet og så ligger den skønne by Camden blot fem minutter herfra.

På jeres kør-selv-ferie gennem Maine kan I snildt nyde et par dage på dette sted med udsigt over Penobscot Bay. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 2.253 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Vågn op til solopgang over Penobscot Bay

På Inn at Sunrise Point sover I roligt i den friske havluft til akkompagnement af de blide bølgeskvulp uden for jeres vindue. I vågner til den smukke solopgang over Penobscot Bay, før I indtager den pragtfulde morgenmad, der serveres i de solbeskinnede lokaler med udsigt over vandet. Senere kan I slappe af i det flotte bibliotek med et godt glas vin og se måneskinnet over bugten. Inn at Sunrise Point er en smukt restaureret Maine sommerbolig, hvor I kan vælge mellem at bo i de smagfuldt indrettede værelser i hovedbygningen, i en af de romantiske luksushytter i vandkanten eller i den store suite i højde med trækronerne. Uanset hvad I vælger, er her alt for den kvalitetsbevidste rejsende - romantik, luksus og elegance.

  • 9 luksusværelser og hytter med havudsigt, kamin, gratis internet m.m. og egen veranda
  • Overdådig 3-retters morgenmad bestående af lokale Maine-specialiteter serveret i smukke omgivelser og med udsigt over bugten
  • Eftermiddagsforfriskninger
  • Bar
  • Finere restauranter og god lokal seafood i nærheden
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere