Inn on Lake Granbury

Traditionel Texas-stil når det er bedst

Inn on Lake Granbury, Granbury i Texas
Luksus og forkælelse ned til mindste detalje er, hvad der venter på Inn on Lake Granbury, en prisbelønnet juvel helt i særklasse.

Trænger I til ekstra forkælelse på jeres kør-selv-ferie gennem Texas, så kan vi anbefale Inn on Lake Granbury. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.393 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Livsnyderferie i de smukkeste omgivelser

Inn on Lake Granbury er af nyere dato, bygget i traditionel Texas-stil og luksuriøst indrettet i europæisk stil, der ikke lader noget tilbage at ønske. Her er alle forudsætninger for den perfekte romantiske livsnyderferie. I bor i de smukkeste omgivelser lige ud til Lake Granbury, omgivet af den parklignende have med flere dejlige opholdssteder, bl.a. ved det 200 år gamle egetræ ved søen, og det smukke poolområde med saltvandspool, der oplyses om aftenen. Vil I gerne udforske området lidt mere, er der kun kort afstand til det historiske bytorv i Granbury med mulighed for shopping og gode restauranter.
 

  • 15 luksuriøst og stilfuldt indrettede værelser og suiter i tidløs elegance med alle moderne faciliteter, store badeværelser og balkon eller veranda med udsigt mod søen.
  • Stort poolområde med vandfald, siddeområde og solsenge. Mulighed for en middagslur ved søen i hængekøje eller i de traditionelle Adirondack-stole.
  • Hver morgen serveres der en overdådig gourmetmorgenmad, som har vundet flere priser fra Dallas-Fort Worth madskribenter.
  • Sidst på eftermiddagen serveres der daglig appetizers og vin.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud