John Rutledge House Inn

Levende historie og klassisk elegance

John Rutledge House Inn, Charleston i South Carolina
John Rutledge House Inn har særstatus blandt byens historiske inns på grund af dens spændende historie, hvor utallige patrioter, statsmænd og præsidenter har sat deres fødder i sidste halvdel af 1700-tallet og drøftet Amerikas fremtid. En perle uden lige.

Tager kør-selv-ferien gennem South Carolina til Charleston, kan bo på denne fantastiske inn med masser af historie. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.433 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo i hjertet af Charlestons historiske distrikt

John Rutledge var en amerikansk statsmand og dommer og en af 55 underskrivere af "The Constitution of the United States of America", Amerikas grundlov. I 1763 opførte han, hvad der i dag er John Rutledge House Inn, udsøgt og nænsomt restaureret og blot en af de 15 tilbageværende boliger, der tilhørte underskriverne af den amerikanske forfatning. Beliggenheden er også i top, i hjertet af det historiske distrikt, tæt på det kendte område "South of Broad", antikvitetsforretninger, museer, den historiske havn og mange andre attraktioner. Hele området emmer af levende historie og er oplagt for alle, der interesserer sig for Amerikas fortid.

  • 19 klassiske, luksuriøst og individuelt indrettede værelser og suiter.
  • Daglig udvidet continental breakfast og lune retter. Serveres enten på værelset, i gårdhaven eller Signers Ballroom, hvor mange tidligere statsmænd mødtes.
  • Spaservice og trådløst internet.
  • Mulighed for udsøgte middage på den anerkendte restaurant "Circa 1886" i nærheden.
  • Eftermiddagste og forfriskninger, portvin, sherry og brandy til aftenkaffen i Signers Ballroom.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere