Lodge on Little St. Simons Island

Naturen i højsæde

Lodge on Little St. Simons Island i Georgia
Little St. Simons Island er en naturperle uden lige. Øen ligger lige ud for Georgias kyst, midt mellem Savannah og Jacksonville i Florida. Eneste adgang til øen foregår med båd og her er maksimalt 32 gæster ad gangen. Besøget på Lodge on Little St. Simons Island er en total oplevelse, med alt fra mad, bådture og ekskursioner inkluderet.

Overnat på den fredelige ø, Little St. Simons Island, hvis kør-selv-ferien går gennem Georgia og I ønsker rolige omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Øidyl med 10 km strand og naturlige vidundere

På den fredelige Little St. Simons Island hersker naturen på de kun ca. 4.000 ha land, og den er derfor et oplagt for naturelskere og andre, der ønsker fuldstændig fred og ro i deres ferie. Til gengæld afslører øen alle sine hemmeligheder for de, der nysgerrigt udforsker alle dens naturlige vidundere. Her er ca. 10 km privat strand overstrøet med fine, hvide skaller, der smukt glider over i de legendariske mosdækkede egetræer, glinsende tidevandsløb og glitrende saltmarsker.

Ud over total afslapning er her også mulighed for at tage på guidede ture, iagttage fugle, sejle kano og kajak, fiske, vandre og cykle. Ecolodgen faciliterer ud over gæster også en uddannelse omkring Georgias unikke kyst miljø. Hele øen er desuden fredet for at bevare og beskytte økosystemet og dyrelivet. I efterår/vinter sæsonen kan I deltage i østers høstning, og om sommeren kan I være heldige at opleve havskildpaddernes æg knække og hjælpe ungerne søge mod vandet. 

  • 16 charmerende værelser fordelt på seks små lodges
  • Mulighed for at leje en hel lodge/hele øen
  • Udsøgt helpension med retter fra det regionale køkken
  • Alle ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet
  • Morgenmad og middag serveres i den hyggelige spisestue på Hunting Lodge
  • Før middagen holdes der daglig en cocktail-reception, hvor alle gæster kan mødes
  • Frokost serveres alle dage i Hunting Lodge på nær lørdage, hvor den afhængig af vejret serveres på stranden
  • Picnickurv og specielle diæter er i et vist omfang muligt

Galleri

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere