St. Francis Inn Bed & Breakfast

Fortid og nutid i skøn forening

St. Francis Inn Bed & Breakfast, St. Augustine i Florida
Denne historiske inn ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende. 

Skal i på kør-selv-ferie i Florida, og vil opleve USAs ældste by, St. Augustine, så vil en overnatning eller to på St. Francis være oplagt. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer. 

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inn
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Tropiske omgivelser og dejlig swimmingpool

Her er gæsteværelser med antikviteter, balkoner med gyngestole og gynger, kaminer og whirlpools, der alle bidrager til en afslappet atmosfære. Her er desuden en dejlig swimmingpool, mulighed for at låne cykler, internet, privat parkering, tilbud om massage, gavekurve, picnickurve, blomster, champagne og meget mere (ekstra betaling). De tropiske omgivelser indbyder til en lang række udendørs aktiviteter, sightseeing, historiske besøg, kulturelle begivenheder o.m.m. Kun fantasien sætter grænser.

  • 17 værelser og suiter af varierende størrelse og indretning med eget bad, internet og tv – enkelte med kamin, whirlpool, mp3/iPod-forbindelse og køleskab
  • Ægte hjemmelavet sydstats gourmetmorgenmad, der enten kan nydes på værelset, i spisestuen, på den private balkon eller i den hyggelige gårdhave
  • Brunch i weekender og på helligdage
  • Drikkevarer til "social hours", lækkerier om aftenen og hjemmelavede kager hele dagen
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere